En uppiggande bukett från vår blomsterbutik i Uppsala

En uppiggande bukett från vår blomsterbutik i Uppsala

Hej på er alla fina följare

Idag ska jag gå förbi en blomsterhandel på vägen hem tänkte jag. Vi har en blomsterhandel här i Uppsala som är min absoluta favorit. Dels för att de har ett så brett utbud av fina blommor men också för att de är så trevliga och duktiga. Jag känner att jag behöver pigga upp mig själv med färska och vackra snittblommor. De står ju sig inte lika länge som en krukväxt, men å andra sidan är de ju så himla fina. Man får liksom titta på dem och njuta av dem extra mycket under de dagarna man har dem.

Jag kan verkligen bli upplyft av en vacker bukett och min favoritfärg är rosa i alla nyanser. Ibland väljer jag att bryta upp med andra färger också men oftast blir det mest i rosa och möjligtvis med gröna blad av något slag. Det har varit flera tuffa dagar av olika anledningar och jag känner hur både luften och lusten liksom gått ur mig. Så för att försöka lyfta min sinnesstämning så tänkte jag att fina blommor från blomsterhandeln nog skulle hjälpa. Hur gör ni när ni vill försöka boosta er själva med lite upplyftande energier?

Ibland kan jag lyssna på musik, träna eller kolla på någon rolig eller mysig film. Men ibland behöver man liksom något annat. Vare sig det är att köpa något nytt klädesplagg som piggar upp eller något annat, men just blommor har liksom en slags helande energi också. I alla fall är det så för mig, det kanske är för att jag alltid hittat ett slags lugn och harmoni när jag vänder mig till naturen. Vare sig det är att spendera en dag vid havet, en promenad i skogen eller gå ut och plocka blommor på en äng en fin sommarkväll. Hoppas ni har en underbar dag fina ni!


Kommentarer är stängda.