Vi letar värmepumpar i Gävle

Vi letar värmepumpar i Gävle

Hej på er denna soliga morgon

Igår satt jag och min sambo och kollade efter värmepumpar på nätet, det är kanske inte det jag vanligtvis brukar kolla efter om jag ska shoppa på nätet. Men vi håller på att se över våran värmeförsörjning och tänker att vi ska försöka få ner våra kostnader. Så fick vi tips av en kollega som var ganska insatt i just värmepumpar och därför kollar vi efter företag i Gävle som säljer och installerar det. Det är inte så lätt alltid att veta vad som är bäst, man läser och gör research och lyssnar till olika åsikter. Men det ska nog bli bra tillslut.

Idag började morgonen lugnt och bra, jag vaknade strax innan väckarklockan ringde så jag kände att jag kunde vakna i lugn och ro. Jag vet inte hur ni gör men jag förbereder alltid min frukostsmoothie på kvällen innan för att spara tid på morgonen, det är ett tips till er som är stressade på morgonen. Här i Gävle är det fortfarande ganska vintrigt och kallt även om solen värmer gott också så längtar jag efter varmare dagar. Jag passade på att kika in här på bloggen nu på morgonen innan allt liksom dragit igång ordentligt, men jag får nog försöka fokusera på jobbet nu. Inspirationen och motivationen är sådär, men att komma in här och skriva ett inlägg hjälper ganska mycket för att få igång det tycker jag.

Vad har ni för knep för att komma igång om ni har svårt att motivera er? Vissa dagar kan det vara en peppig låt som fungerar, andra gånger kan det hjälpa att få skratta till något roligt videoklipp. Ibland kanske man bara får acceptera att motivationen inte är på topp och det är också okej. Hoppas ni har en alldeles underbar dag i alla fall. 


Kommentarer är stängda.