Massage i Tranås

Massage i Tranås

Hej på er mina ljussjälar

Idag efter jobbet ska jag på en välbehövlig massage i Tranås, det har jag längtat efter så länge. Visst är det konstigt hur man kan känna så tydligt vad man behöver men sen sitter de långt inne att göra något åt det. Det kan inte bara vara jag som slarvar med det ibland. Massage är något som hjälper mig att få iordning på både spända muskler men också ge mig lugn och ro så att jag får ordning på snurrande tankar.

Det går liksom så mycket bättre att se saker tydligt och komma fram till svaren på frågorna man går och grubblar på. Kanske har det att göra med att man löser upp blockeringar och får igång cirkulationen vilket ju också påverkar hjärnan positivt. Men eftersom det släpper på spänningar som kan bero på både fysisk ansträngning så väl som mental ansträngning så fungerar liksom hela systemet så mycket bättre – allting hänger ju ihop. Det blir så tydligt att när jag tar hand om hela mig på det sättet, till exempel genom massage, så får jag mer kontakt med min inre kärna igen.

På senaste tiden har jag känt mig lite vilsen av olika anledningar så jag tror att det här är precis vad jag behöver. Jag går hos en kvinna i Tranås och får massage och hon vet verkligen alltid precis var hon ska lägga fokus under behandlingen. Nu var det längesen jag var där så hon kommer nog få att göra när jag lägger mig på behandlingsbänken. Jag vill med detta inlägg egentligen mest påminna er om att ta hand om er och boka er för massage om det är vad ni behöver, lyssna på kroppen den kommer tala om för dig vad den behöver, bara du tar dig tid att stanna upp och lyssna. Stor kram!


Kommentarer är stängda.