Massage för ökat välmående

Massage för ökat välmående

Hejsan hoppsan bloggen! I vanliga fall är det här en årstid då jag mår relativt bra i kroppen och huvudet, solen ligger på över Kungälv och det är varmt i luften. Men det är otroligt märkligt att jag därför känner en viss oro och stress i dagsläget samtidigt som nacken känns väldigt begränsad. Jag tror att en massage hade varit att föredra och så får nog bli fallet. Det har faktiskt varit några stressade veckor det senaste med mycket arbete och en hel del träning. Jag tror det är bäst att tag i det innan kroppen säger ifrån ordentligt, för mig är mitt välmående viktigt och jag ser till att alltid hålla god koll på kropp och knopp. En viktig del för att ha hälsan i behåll är träning men jag tror att det är väldigt många som inte tänker på vad som händer om man inte tränar korrekt, efter varje träning är det viktigt att stretcha för att kroppen inte ska bli stel. Slarvar man med det så kommer skadorna smygandes på musklerna, det säger sig självt. För att kroppen ska fungera på bästa sätt så måste man vara mjuk i muskler och leder, man kan inte böja på något som är stelt. Träning är för mig ett sätt att också lindra stress, men ibland hjälper det inte riktigt och då är massage ett utmärkt alternativ. Utöver en avkopplande stund som motverkar stress så får man också sina muskler behandlade som ger en mjuk känsla i kroppen. Det är som en återställning efter en tuff period, något som kan vara bra för alla då och då. Jag brukar gå på massage i Kungälv och jag tror att oavsett vilken stad eller ort man bor i så finns det massage där med. Ibland burkar jag även massera min nacke själv innan jag ska sova, man kommer åt de flesta punkterna.  


Kommentarer är stängda.