Dambutik i Halmstad

Dambutik i Halmstad

Hej på er

Här i Halmstad har verkligen våren tagit fart och det är helt underbart. I helgen så ska jag ta med min gammelfaster till en dambutik här i stan som hon tycker om att besöka ibland. Hon har väldigt bestämda åsikter om kläder men det här är en dambutik med damkläder som hon tycker om. Det är inte så ofta hon går ut och strosar på stan mer än kanske någon fika emellanåt med några vänner. Jag vet också att hon gärna pratar om mode och kläder med mig så jag tänkte att vi skulle göra sällskap till butiken i Halmstad. Kanske hon hittar något fint nu att ha till våren och sommaren.

Min faster gick upp en del i vikt i samband med att hennes man gick bort och efter det var det en lång period när hon inte riktigt tog hand om sig själv. För ett par år sedan så lyckades hon ändå komma ur den värsta sorgen och kunde se ljuset och uppskatta saker igen. Det som ändå var ganska härligt var att hon hoppade inte på någon galen diet utan kände istället att om detta nu är den kroppen hon har så ville hon inte slösa tid på att ogilla sig själv utan hon ville anamma sin nya kropp. Hon promenerar mer och hon äter bättre, men fokus ligger inte på vikt utan på att må bra och hålla sig frisk.

I den här dambutiken så har de kläder i lite större storlekar och det finns ett stort utbud av kläder i olika smaker. Jag tycker det allra viktigaste är att se att hon ler mer igen och gör saker som hon faktiskt tycker är roligt, hon har fått tillbaka lusten att leva och njuta så gott det går. Även om en sådan sorg aldrig helt försvinner så går man ändå på något sätt vidare på det sättet att man anpassar sig efter sin nya livssituation och väljer att göra det bästa av det. Ha nu en fortsatt fin dag allihop.


Kommentarer är stängda.